Nieuws over de FANCY FAIR op 26 augustus 2023

Op zaterdag 26 augustus is er voor het 27ste jaar de succesvolle Fancy Fair/brocante rommelmarkt in de manege aan de Krommedijk 2 te Diepenheim. Na een jaar van verzamelen, alles is opgehaald door een enthousiaste groep heren, gaan we ons voorbereiden op de 26ste augustus en iedereen heeft er weer heel veel zin in om alle moois tentoon te stellen.

We hebben echt van alles: brocante in grootmoederskraam, sieraden, huishoudelijke voorwerpen, glaswerk, glazen, lampen, allerhande elektrisch, bloempotten en vazen, speelgoed, kleding en textiel en zeker niet te vergeten buiten op de weide de altijd prachtige uitstalling van de rommelmarkt.

Om 11:00 uur begint de veiling van bijzondere objecten. Ook de vele bloemstukjes (echte kunstwerken) mogen we niet vergeten net als de oliebollen en de wel bekende knieperkus.

Heeft u nog spullen die u aan ons wilt schenken voor de veiling, laat het weten. Verder kunt u elke zaterdagmorgen van 10:30 tot 12:00 uur VERKOOPBARE spullen brengen aan de Oude Goorseweg 2 in Diepenheim. Heeft u verder in uw familie of kennissenkring een adresje waar een huis opgeruimd moet worden, laat het weten. Telefoonnummer 06-27134049 Hans Luttikhedde.

Wilt u ook graag helpen met deze hele gezellige dag op zaterdag 26 augustus, laat het dan ook weten. Voor iedereen is er wel wat te doen, vele handen maken licht werk. Telefoonnummer 0547-351239.

Verder heeft de Fancy Fair van de buurtvereniging het Vosland een hele grote partytent gekregen, daarvoor nogmaals heel veel dank Vosland!!! We hoeven hierdoor geen partytent meer te lenen.

Vrij kort daarna kregen we van een Diepenheimse familie een gebruikte aanhanger waar de partytent prachtig mooi op kan, daarvoor onze hartelijke dank. Dit is ook weer een schakel in het fancy fair gebeuren.

Graag zien wij u allemaal op zaterdag 26 augustus om 9:00 uur in de manege aan de Krommedijk 2 in Diepenheim.

Zie voor het laatste nieuws en ons programma onze website.

Fancy fair commissie