Op zaterdag 31 augustus 2024 hopen we  voor het 28ste jaar de succesvolle Fancy Fair/brocante rommelmarkt in de manege aan de Krommedijk 2 te Diepenheim te organiseren. Na een jaar van verzamelen, alles wordt opgehaald door een enthousiaste groep heren, gaan we ons voorbereiden op de 31e augustus en iedereen heeft er weer heel veel zin in om alle moois tentoon te stellen.

We hebben echt van alles: brocante in grootmoederskraam, sieraden, huishoudelijke voorwerpen, glaswerk, glazen, lampen, allerhande elektrisch, bloempotten en vazen, speelgoed, kleding en textiel en zeker niet te vergeten buiten op de weide de altijd prachtige uitstalling van de rommelmarkt. Om 11:00 uur begint de veiling van bijzondere objecten.

Ook de vele bloemstukjes (echte kunstwerken) mogen we niet vergeten net als de oliebollen en de wel bekende knieperkes.

Zoekt u spullen of heeft u nog spullen die u aan ons wilt schenken laat het weten. Verder kunt u elke zaterdagmorgen van 10:30 tot 12:00 uur VERKOOPBARE spullen brengen en/of bekijken/kopen aan de Oude Goorseweg 2 in Diepenheim. Heeft u verder in uw familie of kennissenkring een adresje waar een huis opgeruimd moet worden, laat het weten. Telefoonnummer 06-27134049 Hans Luttikhedde.

Wilt u ook graag helpen met deze hele gezellige dag op zaterdag 31 augustus 2024, of bij het ophalen, sorteren etc., laat het dan ook weten. Voor iedereen is er wel wat te doen, vele handen maken licht werk. Telefoonnummer 0547-351239.

 

 

Fancy fair commissie